Active Leadership Network

– sæt en retning og bring virksomheden et nyt sted hen –

Active Leadership Network

Formål

Den grundlæggende ledelsesopgave handler om at sætte en retning og bringe virksomheden et nyt sted hen. Undersøgelser viser imidlertid, at omkring 70 % af alle strategier fejler eller kun delvist bliver realiseret.

Active Leadership Network har til formål at løse denne udfordring og gøre virksomhedsledere i stand til at realisere de mål, de sætter for virksomhedens udvikling.

Det gør vi ved at indsamle og dele viden, værktøjer og metoder, som styrker virksomhedslederens evne at foretage de rigtige valg og optimere chancerne for at lykkes.

Målgruppe

Active Leadership Network er for virksomhedsledere, som ønsker at tage ansvar for virksomhedens udvikling og skabe forudsætningerne for succes.

Aktiviteter

Active Leadership Network afholder løbende målrettede morgenmøder med indlæg fra ledere og eksperter.

Derudover undersøger Active Leadership Network løbende virksomhedslederes største udfordringer med at realisere målene for virksomhedens udvikling samt hvilke værktøjer og metoder, de forventer at tage i anvendelse til løsning af disse udfordringer. Resultatet af undersøgelsen udgives årligt til alle medlemmer.

Løfte

Vi lover, at vi er dedikerede til løsningen af den grundlæggende ledelsesudfordring om at sætte en retning og bringe virksomheden et nyt sted hen.
Vi lover at servere mere viden og værktøjer end kaffe og kanapeer.
Vi lover at pakke problemerne ud og ikke ind.
Vi lover at ruste dig til handling frem for frygt for fremtiden.
Vi lover, at du kommer hjem med løsninger frem for nye problemer.

Medlemskab og optagelse

Active Leadership Network

Active Leadership Network optager virksomhedsledere, der ønsker at tage et aktivt ansvar for virksomhedens udvikling og for at skabe forudsætningerne for succes.

Medlemskabet giver gratis adgang til alle morgenmøder, hvor halvdelen af pladserne er forhåndsreserveret til medlemmer indtil to uger før arrangementets afholdelse.

Medlemskabet er gratis.

Optagelse sker ved en personlig samtale med formanden.

Kontakt formand Heini L. Hansen på 36 99 12 26 eller hlh@benelizer.com for at høre nærmere.