Engageret VL gruppe fik nye indsigter om effektive beslutninger

20 virksomhedsledere fra VL 41 var mødt op for at høre, hvordan de kunne holde kursen under hastige forandringer.

Som Benelizers CEO, Heini L. Hansen, sagde: ”Det er ikke svært at holde retningen, hvis ikke der sker så meget. Det er heller ikke svært at holde et højt tempo, hvis det er ligegyldigt, hvor I ender. Kunsten er at gøre begge dele samtidigt.”

Udfordringen er, at der løbende opstår både muligheder og forhindringer, som man skal reagere på, og at ressourcerne sjældent er ubegrænsede. Det er derfor helt centralt, at virksomhedslederen er i stand til at træffe effektive beslutninger om virksomhedens udviklingstiltag. Benelizer havde nogle praktiske øvelser samt overraskende indsigter om performance og beslutningstagen med, som gav anledning til både relevante spørgsmål og interessante diskussioner.

Tak for en interessant aften!

Skriv en kommentar