Sådan kommer du i gang

Et stærkt netværk af certificerede partnere

Benelizer® er en fuldt serviceret løsning, og vores netværk af certificerede partnere står klar til at implementere og drifte løsningen for dig. Alle partnere har en solid ledelsesmæssig baggrund og er trænede Benelizer® Navigatorer, hvilket sikrer, at du hurtigt kan omsætte data til effektive ledelsesbeslutninger.

Kontakt en af vores partnere for at høre mere.

Partner_Lise

Lise Balstrup

Balstrup Review

Lise Balstrup driver Balstrup Review og er ekspert i at skabe sammenhæng mellem forretningsstrategi og innovation. Som topleder har Lise skabt resultater for virksomheder inden for fødevarer, bioteknologi og kemi.

Kontakt

Mogens Mikkelsen

Novateam

Mogens Mikkelsen driver Novateam og er ekspert i projektledelse, forandringsledelse og gevinstrealisering. Mogens er forfatter til bogen “Ledelse af komplekse projekter” og tilknyttet IT-Universitet, hvor han forsker i ledelse af komplekse projekter.

Kontakt
Partner_Verner

Verner Bentzen

Bentzen Consulting

Verner Bentzen driver Bentzen Consulting og er ekspert i strategieksekvering, organisation og processer. Desuden udfører Verner bestyrelsesarbejde og vejleder MBA-studerende på Middlesex University.

Kontakt
Partner_Anette

Anette Næsborg

Result Management

Anette Næsborg driver Result Management og er ekspert i strategisk ledelse, change management og eksekvering. Som rådgiver og bestyrelsesmedlem har Anette skabt udvikling og resultater for virksomheder inden for en lang række brancher, herunder finans og medico.

Kontakt
Partner_Louise

Louise Buur Hørlyck

ACTIO Consulting

Louise Buur Hørlyck driver ACTIO Consulting og er ekspert i strategiimplementering, forretningsudvikling og ledelse. Louise har skabt forandringer og resultater for virksomheder inden for en lang række brancher, herunder health, science og industri.

Kontakt

Lars Møller

RESULTPARTNER

Lars Møller driver RESULTPARTNER, som er eksperter i strategieksekvering. RESULTPARTNER har skabt resultater under komplekse kulturelle, markedsmæssige og organisatoriske vilkår for danske og internationale virksomheder inden for en lang række brancher. Lars Møller er forfatter til ledelsesbogen “Strategieksekvering”.

Kontakt

Kvalitetssikret leverance

Alle partnere er certificerede Benelizer® Navigatorer og underlagt Benelizers retningslinjer og processer for rådgivning, kvalitetssikring og dokumentation.

Årlig fornyelse af certifikat i systemadministration og dataanalyse.
Kvalitetsikring og dokumentation af rådgivning via standardiserede leverancemodeller.
Verifikation af systemopsætning af Benelizer A/S.
Stikprøvekontrol af alle leverancer fra Benelizer A/S.
Benelizer_certified_partner_200