Mød os på Projektværktøjsdagen 2016

Undgå projektmylder og kom helt i mål med det vigtigste

Torsdag d. 24. november 2016 kan du møde Benelizer® på Projektværktøjsdagen. Her kan du høre, hvordan Benelizers® cloud-løsning og metode kan give mange virksomheder det ekstra overblik, de mangler, for at prioritere det vigtigste og sikre, at de kommer helt i mål med deres udviklingsprojekter.

Mange virksomheder oplever, at deres projekter er grønne helt frem til testfasen, hvor lamperne pludseligt begynder at lyse gult eller rødt. Det skaber et voldsomt pres på organisationen og fører ofte til, at man må gå på kompromis med kvaliteten eller at budgetter og tidsplaner overskrides.

Årsagen er ofte, at man har stillet det forkerte spørgsmål til én enkelt person. Man har spurgt projektlederen ”følger vi planen?” – og til dét spørgsmål er der ofte kun ét ”rigtigt” svar, nemlig ”ja”.

Benelizer® indhenter automatisk og løbende relevante informationer om både projektet og gevinstrealiseringen direkte fra alle, der arbejder med eller har interesser i projektet. Det sikrer, at I hurtigt bliver opmærksomme på, hvor I konkret skal gribe ind for at lykkes med projekterne, og at I kun bruger kræfterne på de projekter, som I fortsat kan realisere og som fortsat understøtter virksomhedens mål.

Vi glæder os til at se dig til en snak om dine største forhindringer for at få succes med dine projekter.

Skriv en kommentar