Øg sandsynligheden for at lykkes

Strategi i virkeligheden

Åbent morgenmøde i Active Leadership Network

I virkeligheden går det ikke så godt.

Undersøgelser viser, at omkring 70 % af alle strategier fejler eller kun delvist bliver realiseret. I virkeligheden handler det om, at resultaterne ikke blot afhænger af en veldefineret og gennemtænkt strategi, men i lige så høj grad af jeres eksekveringskraft. Det giver ikke mening at udføre en dårligt planlagt strategi, men samtidig har din strategi kun værdi, hvis I omsætter den til handlinger, der rykker jer derhen, hvor I vil.

Udfordringen er, at virkeligheden sjældent udvikler sig som vi forestillede os, da vi lagde planerne, og at mål og indsatser gensidigt påvirker hinanden, fordi vi trækker på de samme begrænsede ressourcer. Udfordringen er med andre ord både dynamisk og multidimensionel. Derfor kan det i virkeligheden være vanskeligt at sikre en direkte sammenhæng mellem “det vi vil” og “det vi gør”.

Som virksomhedsleder bliver det derfor afgørende løbende at kunne fremskynde de beslutninger, der samlet set bringer din virksomhed i den rigtige retning i det højest mulige tempo.

Men hvordan operationaliserer du din strategi, så det står klart, hvad I skal gøre – og stoppe med at gøre – for at lykkes? Hvordan øger du din beslutningskompetence? Og hvordan sikrer du, at I bevarer eksekveringskraften, når virkeligheden rammer jeres planer?

På dette morgenmøde får du indsigter og konkrete værktøjer, der gør dig i stand til at operationalisere din strategi og eksekvere den i en verden, der ikke er statisk.

Agenda

08:10 – 08:30

Registrering og morgenmad

08:30 – 09:00

Sådan omsætter du din strategi til handling
Verner Bentzen, Bentzen Consulting.

09:00 – 09:15

Pause

09:15 – 10:00

Sådan eksekverer du din strategi, når virkeligheden rammer dine planer
Heini L. Hansen, Benelizer A/S.

Du møder

Partner_Verner

Verner Bentzen

Verner Bentzen driver Bentzen Consulting og er ekspert i strategieksekvering, organisation og processer. Desuden udfører Verner bestyrelsesarbejde og vejleder MBA-studerende på Middlesex University.

Heini L. Hansen

Heini L. Hansen

Heini L. Hansen er CEO hos Benelizer A/S og medforfatter til ledelseshåndbogen ”Content Marketing Maskinen”. Heini har været medejer af flere teknologivirksomheder, der har leveret løsninger til bl.a. NASA, BMW, Boeing og Apple.  Heini har lederuddannelser fra bl.a. MIT, Harvard og Berkeley i USA.

Om Active Leadership Network

I Active Leadership Network mødes ledere og meningsdannere for at dele indsigter og værktøjer, der skaber vækst og understøtter et aktivt lederskab. Active Leadership Network er for dig, som vil tage ansvar for virksomhedens udvikling og skabe forudsætningerne for succes.

Tilmeld dig nu

Hvornår

Tirsdag d. 29. maj kl. 8:10 – 10:00

Hvor

symbion

Symbion KonferenceCenter
Fruebjergvej 3
2100 København Ø

Parkering: Der er gratis parkering på Symbion Konferencecenters egne p-pladser.
Offentlig transport: Ryparken St.,  Emdrup St. (5 min. gang).

Pris

Gratis ved tilmelding senest 22/5 kl. 12:00.

Ved senere tilmelding: DKK 1.250

Tilmelding lukkes ved 25 deltagere.

Få en gratis analyse til en værdi af 10.000,-

Som deltager får du et værdibevis til en ”Business Risk and Acceleration Potential” analyse til en værdi af DKK 10.000. Analysen viser den forretningsmæssige risikoprofil for jeres igangværende tiltag, samt hvor I bør fokusere for at udnytte jeres accelerations-potentiale fuldt ud.

Analysen omsætter de præsenterede værktøjer til konkrete handlemuligheder for din virksomhed.

Tilmeld dig åbent morgenmøde

Gratis ved tilmelding senest 22/5 kl. 12:00.

Ved senere tilmelding: DKK 1.250