Udnyt potentialet fuldt ud

Resultatskabende innovationsledelse

Åbent gå-hjem-møde i Active Leadership Network

Når du skal lede og prioritere din innovationsindsats, handler det om at fordele kræfterne, så du kan tjene penge ikke bare i dag og i morgen, men også om 1, 3 og 5 år. Det kræver balance mellem det vi kan, og det vi skal kunne, og det kræver, at der et godt flow i udviklingspipelinen.

Som virksomhedsleder skal du også sikre dig, at virksomheden samlet set bevæger sig i den rigtige retning, og at du samtidig holder det højest mulige tempo i udviklingen af virksomheden.

Udfordringen er, at der løbende opstår både muligheder og forhindringer, som du skal træffe effektive beslutninger om, og at ressourcerne samtidig ikke er ubegrænsede.

Så hvordan finder du frem til og holder fast i alle de tiltag, som skal sikre din virksomheds succes nu og i fremtiden? Hvordan sikrer du, at ressourcerne bliver brugt optimalt? Og hvordan sikrer du, at det ikke bliver tilfældigt, hvor din virksomhed er om 1, 3 eller 5 år?

På dette gå-hjem-møde får du indsigter og konkrete værktøjer, der gør dig i stand til at styre din innovationsindsats og den samlede retning for udviklingen af din virksomhed.

Agenda

14:45 – 15:00

Registrering

15:00 – 15:30

Sådan styrer du din innovationspipeline
Lise Balstrup, Balstrup Review: Strategy & Innovation Governance.

15:30 – 16:15

Innovation management som strategisk ledelsesværktøj
Heini L. Hansen, Benelizer A/S.

16:15 – 16:30

Networking

Du møder

Partner_Lise

Lise Balstrup

Lise Balstrup driver Balstrup Review og er ekspert i at skabe sammenhæng mellem forretningsstrategi og innovation. Som topleder har Lise skabt resultater for virksomheder inden for fødevarer, bioteknologi og kemi.

Heini L. Hansen

Heini L. Hansen

Heini L. Hansen er CEO hos Benelizer A/S og medforfatter til ledelseshåndbogen ”Content Marketing Maskinen”. Heini har været medejer af flere teknologivirksomheder, der har leveret løsninger til bl.a. NASA, BMW, Boeing og Apple.  Heini har lederuddannelser fra bl.a. MIT, Harvard og Berkeley i USA.

Om Active Leadership Network

I Active Leadership Network mødes ledere og meningsdannere for at dele indsigter og værktøjer, der skaber vækst og understøtter et aktivt lederskab. Active Leadership Network er for dig, som vil tage ansvar for virksomhedens udvikling og skabe forudsætningerne for succes.

Tilmeld dig nu

Hvornår

Onsdag d. 31. januar kl. 14:45 – 16:30

Hvor

foodpark

Agro Business Park
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Mødelokale: Plant

Parkeringsmuligheder ved Agro Business Park

Pris

Gratis ved tilmelding senest 24/1 kl. 12:00

Ved senere tilmelding: DKK 1.250

Få en gratis analyse til en værdi af 10.000,-

Som deltager får du et værdibevis til en ”Business Risk and Acceleration Potential” analyse til en værdi af DKK 10.000. Analysen viser den forretningsmæssige risikoprofil for jeres igangværende tiltag, samt hvor I bør fokusere for at udnytte jeres accelerations-potentiale fuldt ud.

Analysen omsætter de præsenterede værktøjer til konkrete handlemuligheder for din virksomhed.