Fuld kraft frem for Volvo Trucks

Volvo Trucks er en dynamisk virksomhed, der har gang i mange tiltag, der skal styrke ordretilgangen og forholdet til kunderne. Hverdagen går rigtig stærkt, og der er mange gode idéer til, hvad der kan få forretningen til at vokse. For at være sikre på, at de får prioriteret de tiltag, der skaber mest værdi, og at de bliver gennemført, så de skaber forretningsmæssige gevinster, har Volvo Trucks besluttet at sætte en pulsmåler på udviklingstiltagene.

Benelizer skal hjælpe med at træne Volvo Trucks op til at fordøje flere af de rigtige tiltag. Volvo Trucks startede op med en workshop, hvor vi fik talt om, hvordan de definerer et tiltag, hvordan de prioriterer dem, og hvordan de får fremdrift i og succes med de tiltag, de vælger at bruge kræfter på. Det førte til vigtige diskussioner om, hvornår man skal begynde at holde øje med en idé eller et tiltag, hvilke strategiske mål, der er de vigtigste, og hvilke udfordringer og forhindringer, som det er vigtigt at få frem i lyset.

En spændende eftermiddag med en virksomhed i højt tempo. Vi glæder os til at hjælpe Volvo Trucks med større overblik og fokus på det, der skaber værdi.

Fakta om Volvo Group Trucks Denmark A/S

Volvo Group Trucks Denmark A/S er en del af Volvo Group, en af verdens førende producenter af tunge erhvervskøretøjer og dieselmotorer. Volvo Group Trucks Denmark A/S markedsfører og sælger Volvo og Renault lastbiler i Danmark og har en årlig omsætning på over 2 mia. kr.

Skriv en kommentar