New Bizz Manager med stærk forretningsindsigt

Har du en god forretningsmæssig indsigt, og kan du tale med virksomhedsledere på chef- og direktionsniveau? Brænder du for opsøgende salg, og er du interesseret i en udfordrende rolle, hvor du skal opdyrke potentielle kundeemner blandt virksomhedsledere i hele Danmark via telefonen? Så er der en enestående mulighed hos Benelizer, som har udviklet en banebrydende cloud-løsning, der gør det nemmere for virksomhedsledere at træffe de rigtige beslutninger.

Til en nyoprettet stilling søger vi en vedholdende og målrettet New Bizz Manager med stærke salgsevner og forretningsmæssige kompetencer. Du bliver ansvarlig for at opdyrke nye kundeemner i mange brancher og booke møder til vores CEO. Du vil få en central rolle i virksomheden, og din indsats bliver afgørende for realiseringen af vores ambitiøse vækstplaner.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du har dokumenteret succes med B2B mødebooking eller telemarketing, og gerne på øverste strategiske niveau. Du er initiativrig og selvkørende, og du trives med at nå dine målsætninger gennem en struktureret arbejdsindsats.

Du har stærke kommunikationsevner og en god forretningsmæssig indsigt. Du er oprigtigt interesseret i den enkelte kunde og mere optaget af kundens udfordringer end dit eget manuskript.

Dine opgaver

Der er tale om en krævende stilling, hvor du bl.a. får travlt med:

  • Mødebooking på chef- og direktionsniveau
  • Assistere med diverse salgstiltag og kampagner
  • Vedligeholdelse af CRM-system

Du tilbydes

Du får en travl hverdag med mange kontakter, som du skal opdyrke og følge op på.

Du vil referere til vores CEO og indgå i et dedikeret team med dygtige kollegaer, der brænder for at hjælpe virksomhedsledere med at træffe bedre beslutninger.

Du vil blive tilbudt en resultatbaseret aflønning, som afspejler de stillede krav og forventninger.

Om Benelizer A/S

Benelizer er en ledelsesplatform, som hjælper virksomhedsledere med at udvikle deres forretning i den ønskede retning ved løbende at måle sundhedstilstanden for alle igangværende tiltag, så virksomheden til enhver tid bruger kræfterne på det, som bedst understøtter virksomhedens udviklingsmål, og som har størst chance for at blive realiseret.

Ansøgning

Brænder du for mødebooking, og er du blandt de bedste inden for dit felt, så send din motiverede ansøgning og dit CV til CEO Heini L. Hansen på hlh@benelizer.com.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi indkalder til samtale løbende og ansætter, når vi fundet den rigtige kandidat. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Skriv en kommentar