Bliv Benelizer® Partner

Bliv Benelizer® Partner

Som Benelizer® Partner bliver du del af et stærkt netværk af certificerede ledelsesspecialister, som hjælper virksomhedsledere med at skabe reelle forandringer og realisere deres plan for, hvor virksomheden skal bevæge sig hen.

Mens Benelizer® systemet leverer data, leverer du som Benelizer® Partner rådgivning og services til virksomheden. Det betyder, at du som Benelizer® Partner har mulighed for at tilbyde unikke indsigter til dine kunder.

Kvalitetssikret og certificeret netværk

Som Benelizer® Partner bliver du certificeret Benelizer® Navigator. Det betyder, at du bliver specialist i dataanalyse samt de rådgivningsmodeller, som knytter sig til Benelizer®. Alle Benelizer® Partnere er omfattet af Benelizer A/S’s kvalitetskontrol, hvilket er din garanti for at være en del af et stærkt netværk.

Det er vigtigt for os, at du lykkes som Benelizer® Partner. Derfor modtager du løbende uddannelse, støtte og coaching fra Benelizer®.

Om dig

For at blive Benelizer® Partner skal du have en relevant uddannelse samt en solid baggrund inden for ledelse, strategi og forretningsudvikling.

Udfyld formularen, hvis du vil høre mere om dine muligheder for at blive Benelizer® Partner.

Benelizer_certified_partner_200

Bliv Benelizer® Partner

Udfyld venligst formularen, hvis du vil høre mere om, hvordan du bliver Benelizer® Partner