Sådan kommer du i gang

Et stærkt netværk af certificerede partnere

Benelizer® er en fuldt serviceret løsning, og vores netværk af certificerede partnere står klar til at implementere og drifte løsningen for dig. Alle partnere har en solid ledelsesmæssig baggrund og er trænede Benelizer® Navigatorer, hvilket sikrer, at du hurtigt kan omsætte data til effektive ledelsesbeslutninger.

Kontakt en af vores partnere for at høre mere.

Partner_Morten

Morten Heedegaard

Amplico

Morten Heedegaard driver Amplico, og rådgiver om og gennemfører projekter inden for forretnings- og salgsudvikling. Han har skabt resultater for danske og internationale virksomheder og er desuden forfatter til ledelseshåndbogen “Leadership: Lesson One”.

Kontakt
Partner_Annette

Annette Franck

Corporate Voice

Annette Franck driver virksomheden Corporate Voice og er ekspert i at skabe samarbejde om forandring. Annette er fast blogger på Børsen og forfatter til ledelseshåndbogen ”Modarbejder eller medarbejder”.

Kontakt
Partner_Verner

Verner Bentzen

Bentzen Consulting

Verner Bentzen driver Bentzen Consulting og er ekspert i strategieksekvering, organisation og processer. Desuden udfører Verner bestyrelsesarbejde og vejleder MBA-studerende på Middlesex University.

Kontakt
Partner_Martin

Martin Larsen

Nordic Management

Martin Larsen driver Nordic Management, som rådgiver om og gennemfører vækststrategier i ind- og udland. Martin har skabt resultater for virksomheder inden for en lang række brancher, herunder industri, produktion, teknologi og detail.

Kontakt
Partner_Lise

Lise Balstrup

Balstrup Review

Lise Balstrup driver Balstrup Review og er ekspert i at skabe sammenhæng mellem forretningsstrategi og innovation. Som topleder har Lise skabt resultater for virksomheder inden for fødevarer, bioteknologi og kemi.

Kontakt
Partner_Mark

Mark Scotland

Markant

Mark Scotland driver Markant og er specialist i at realisere digital transformation strategier. Mark har været nomineret som en af Danmarks bedste CIO’er. Som topleder har Mark skabt resultater for virksomheder inden for bl.a. consulting, logistik og software.

Kontakt
Partner_Anette

Anette Næsborg

Result Management

Anette Næsborg driver Result Management, som rådgiver om udvikling, ledelse og eksekvering. Anette har skabt resultater for en lang række virksomheder både som rådgiver og bestyrelsesmedlem.

Kontakt
Partner_Gert

Gert Stahl Jacobsen

GSJ Udvikling

Gert Stahl Jacobsen driver GSJ Udvikling, som rådgiver om forretningsudvikling, ledelse og eksekvering. Desuden udfører Gert bestyrelsesarbejde.

Kontakt
Partner_Louise

Louise Buur Hørlyck

ACTIO Consulting

Louise Buur Hørlyck driver ACTIO Consulting og er ekspert i strategiimplementering, forretningsudvikling og ledelse. Louise har skabt forandringer og resultater for virksomheder inden for en lang række brancher, herunder health, science og industri.

Kontakt

Kvalitetssikret leverance

Alle partnere er certificerede Benelizer® Navigatorer og underlagt Benelizers retningslinjer og processer for rådgivning, kvalitetssikring og dokumentation.

Årlig fornyelse af certifikat i systemadministration og dataanalyse.
Kvalitetsikring og dokumentation af rådgivning via standardiserede leverancemodeller.
Verifikation af systemopsætning af Benelizer A/S.
Stikprøvekontrol af alle leverancer fra Benelizer A/S.
Benelizer_certified_partner_200

Få en GRATIS demo

Udfyld venligst formularen for at få en gratis og helt uforpligtende demo af Benelizer®